fredag 3 april 2009

ett hårt liv

Stackars Blondinbella. ALLA verka vara ute efter henne. Både skatteverket, konsumentverket och nu hackers. Det är inte lätt. Hon bedriver faktiskt en SERIÖS verksamhet och nu har ALLT försvunnit. Allt hon kämpat med så länge. Nej. Hon har fortfarande alla pengar kvar. Ingen nära henne har dött. Hon lever inte i ett krigshärjat land och behöver inte heller oroa sig för om hon får mat på bordet eller har någonstans att sova. Men visst lever hon ett hårt liv, Blondinbella. Inte många tonåringar skulle orka med denna stressen som det innebär att ofrivilligt ge sig in i rampljuset och publiciteten...eller vänta nu..

Jag frågar mig nu som Sofia "mymlan" Mirjamsdotter i aftonbladet, efter att hennes blogg är avstängd, har du också blondinbella-abstinens?

1 kommentar:

mumari sa...

Nu är det ju så att det inte bara är Blondinbella som är drabbad, även om media självklart fokuserar på henne. Vi är ett trettiotal till bloggare som har fått år av ord och foton raderat. Visst, dagens i-landsproblem, men ändå något som man lagt ner sin själ i, trots att vi har mat på bordet...